Aquest mes (com sempre) hem aconseguit rialles, aplaudiments, agraïments, fer aflorar les emocions i sobretot dur l’alegria, la màgia i la fantasia als hospitals públics de Mallorca, però hi ha un fet especial que vull destacar i que no s’inclou en la feina que fem habitualment.

Des de l’inici de Sonrisa Médica, fa 28 anys, coneixem un «nin» que viu a l’hospital, està a la UCIC (Unitat de Cures Intensives Cròniques). El passat diumenge 23 va ser el seu 31è aniversari i el seu pare va organitzar una festa al hall del Saló d’Actes de l’hospital. Ens vàrem reunir allà les velles glòries (i no ho dic només pel Dr. Rico Brocoli i jo), sinó perquè també hi eren presents molts dels sanitaris que han tingut cura d’aquest «nin» al llarg dels anys. N’hi havia que feia anys que no els veia i va ser un autèntic plaer retrobar-los i saludar-los. Evidentment,la cara de felicitat del «cumpleañero» en veure’ns tots allà celebrant el seu aniversari va ser el millor de tot.

També va ser molt maco que estigués acompanyat per la seva veïnada de la UCIC i que la nostra polivalent gerent representés tan bé a la institució Sonrisa Médica. Molt d’anys amic!!!!

Asprino🤡