Aquest mes la bitàcola va dedicada a tot el personal sanitari i hospitalari que ens acull sempre amb els braços oberts i el somriure preparat.

No vull anar dient noms perquè segur que m’en deixaria molts i perquè seria una llista inacabable però elles i ells si per casualitat o causalitat arriben a llegir aquest text estic segur que s’hi reconeixeran.

Son les i els que canten amb nosaltres, es fan selfies amb nosaltres, ens demanen videos pels seus fills i filles, les que ens fan bromes, les que ens demanen cançons o números de màgia, els que ens criden per fer col·laboracions, les que ens donen la transmissió amb bon humor encara que aquests dies li han llevat dies de vacances, les que duen dos torns seguits per cobrir la baixa d’una companya, les que ens agraeixen dia a dia les nostres visites i ens faciliten el poder la nostra feina de la millor manera.

A totes i a tots gràcies des de sempre però més gràcies per demostrar-nos que ens valoreu i ens estimeu en aquest dies tant complicats per mor de la pandèmia del COID’19.

Des de fa molts anys que ho crec i ho vaig dient quan en tinc ocasió: «Si vols creixement personal fes-te pallasso d’hospital» No ho dic només per la meravellosa professió a la que em dedico si no per la quantitat de gent extraordinària que tinc la sort de coneixer fent-la. I del gremi de la infermeria en tinc molts exemples. Sou fantàstiques i fantàstics!

Salut i vacunes
Aspirino