En Sion i na Microscopina havíem tengut un dia ple de beneïtures i bon humor per Quiròfan, però a darrera hora, a Urgències Pediàtriques, va passar una cosa que va pujar la categoria del dia a «highlevel», col·legues!

En Sion i jo guaitàvem al box d’un nintet quan va sonar el dect dins la meva butxaca. Entre que em retirava per saber qui era i saber on ens necessitaven per ajudar, entre que em parlaven fluixet i no els sentia, entre que em deien que no era personal sanitari si no les pallasses que eren a Son Llàtzer, em va costar entendre què passava.
Resulta que eren na Botiquina i la zeladora Caragola que es trobaven a l’habitació d’un nin a l’hospital de Son Llàtzer. En J. estava ben espantat perquè en uns dies l’havien d’operar a Son Espases i ens telefonaven perquè li explicàssim de primera mà com anava per allà la cosa.

En Sion es va acostar a escoltar la trucada. Jo li explic que sí, que havíem vist nins i nines i gent més grandeta a Quiròfan, alguns un poc espantats, és clar! Però que nosaltres havíem estat amb ells, havíem cantat, havíem xerrat, havíem fet bromes, havíem jugat i ens havíem contat la vida, fins i tot! I que per allà podria veure les bates súper guapes que duien els professionals, de color fucsia o taronja i que cada un o una duia una gorra sanitària diferent amb dibuixos i estampats xul·líssims, i són molt atents i simpàtics. No havia de passar pena de res, ja veuria, el cuidarien súper bé…!

Després ens van contar que havia canviat el seu estat per complet, en J.
Vos ho havia dit o no, que havia pujat a «highlevel» el dia?!

Gràcies a les companyes Botiquina i Caragola que varen tenir la gran idea de trucar-nos i així fer una gran actuació a quatre!!!

Microscopina 🤡