Passam per la sala d’espera de l’hospital de dia de Manacor. A causa dels protocols de prevenció de la COVID-19 han posat cartells a les cadires per evitar que la gent s’assegui massa a prop. A més una nova normativa diu que no es poden fer festes de més de 30 persones. Cada dos per tres hi ha normatives noves i això ens dóna material per fer-ne broma, és clar.

Na Proveta i na Microscopina es troben entre mascaretes i silencis, i aprofiten l’ocasió per reflexionar sobre què faran als hospitals amb tantes cadires sense usar, ara? És una tudadissa grossa, i justament, a na Micro, li fan falta cadires a ca seva! Tenia pensat fer una festa il·legal de 31 persones aquell dissabte…! Li agradaria agafar-ne un parell d’aquestes que tanmateix no s’hi pot seure! Tothom ha esclatat a riure, amb cada desbarat un poc més.

Tanta sort que na Proveta té un poc de seny aquell dia i la convenç perquè ho deixi anar. Amb aquelles ocurrències fantasioses d’il·legalitat esbojarrada, es crea un moment tan proper, tan fresc i oxigenant… Tot l’ambient ha canviat! Partim, sense cap cadira davall el braç però amb dues rialles d’orella a orella.

Proveta y Microscopina 🤡  🤡