Moltes vegades els pallass@s 🤡 ens preguntem sobre quines cançons 🎼  són adients per l’hospital, tenim un bon grapat de cançons alegres, també un bon grapat de cançons de braçol per quan l’ambient reclama quelcom més tranquil. Però tenim algunes cançons amb les quals dubtam de si són o no apropiades. ATO i jo; Ventolina, discutim si Hallelujah de Leonard Cohen, és una cançó apropiada per l’hospital, (evidentment la resposta depèn de molt de factors).

Entram a UCI adults, és un programa dur, hi ha un senyor molt seriós, el saludam però ni ens mira, decidim posar a prova els nostres dubtes, de manera tranquil·la i suau, començam els primers acords de guitarra, les nostres veus s’empasten i omplim aquella habitació de la cançó Hallelujah, l’home segueix sense mirar-nos, però el seu rostre s’afluixa, i comença a plorar, Ato i jo ens miram, sense saber del tot si hem ficat la pota 🙄, però ens entenem i sabem que no, que està anant bé. L’home aixeca el cap, ens mira, en el seu rostre ha desaparegut la duresa, ens assenteix amb el cap com dir «gràcies».

Li corresponem l’agraïment i seguim el nostre camí sabent que en aquella habitació acaba de passar qualcom molt necessari.»

Actua per a que actuem