Som a Son Llàtzer, un dia més, en Sion  🤡 i na Botiquina  🤡. Un dels nostres protocols post confinament, una de les tantes mesures de prevenció que duem a terme l’equip d’artistes de SM és no entrar dins les habitacions que no tenen els resultats pcr negatius 🦠 ❌. Per aquests casos, entre d’altres, oferim l’opció de la videoconferència.

Avui som a la planta pediàtrica i les infermeres han d’entrar a fer una sèrie d’intervencions a pacients d’una habitació Covid19 positiu. Ja són molts d’anys de col·laboracions conjuntes de personal sanitari i pallassos i quan van a entrar diuen que trobaran a faltar que no entrem amb elles. Optem per fer un experiment i quan les professionals són a dins l’habitació connecten amb nosaltres amb l’intèrfon, és a dir, elles completament protegides amb bates i demés dins l’habitació i nosaltres parlant i cantant per l’intèrfon. El petit i la mare súper atents a la música🎵, mentrestant les infermeres fent la seva feina amb més qualitat. Per a nosaltres era estrany no poder veure les reaccions i atenció del públic però confiant i comprovant la connexió sonora de tant en tant amb bromes i acudits.

Quan acaben i surten de l’habitació ens expliquen com estava d’atent el petit, obrint molt els ulls i parant atenció a la música i les nostres veus. D’altra banda, tant la mare com les professionals també ens han gaudit i agraït aquest acompanyament musical i d’improvisació verbal perquè els ha fet passar l’estona dolorosa amb molt millors ànims, més divertida i dolça que altres vegades (ja duen molt de temps hospitalitzats). Ens ho agraeixen i ens acomiadam en la distància 🤡.

Actua per a que actuem